Bankett og middag fredag

Miniatyrbilde

(See bottom for short summary in English.)

Banketten blir i Bjørnsonsalen (Bjørnsonhuset) som er en integrert del av hotellet som dere skal bo på. Pris: 495 kroner.

På fredag kveld blir det Tex-mex-buffet på hotellet. Pris: 260 kroner.

NB! Hotellet tilpasser maten til alle allergier. Oppgi hvilke allergier og hvor mange når du bestiller.

Bankettmeny

Forrett

Bruschetta med tapenade, ruccola, aioli og vellagret coppa fra Tind.
Inneholder: M, E, G(hvete, rug), Su, Sn

Hovedrett

Ytrefilet av Hampshire svin med bønnecassoulet tilsmakt bacon, haricot vert og syltet rødløk. Timian og rødvin sjy.
Inneholder: Sl

Dessert

Seilets konfektkake med friske bær.

Summary in English

The banquet is located in Bjørnsonsalen (Bjørnsonhuset) which is an integrated part of the hotel that you are staying at. Cost: 495 NOK.

Friday evening there will be a Tex-mex buffet at the hotel. Cost: 260 NOK.

Menu for banquet

  • Starter: Bruschetta
  • Main course: Sirloin steak 
  • Desert: Cake with fresh berries

NB! The hotel adapts the food for all allergies. Fill inn which allergy and how many when ordering.